Keramiikkakurssien osallistumisehdot henkilöasiakkaille

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse luka(at)savilinna.fi tai kurssikohtaisesti annetuilla ohjeilla.

Kurssimaksu suoritetaan TT-Tuulet Kustannus Oy:n tilille joko laskulla tai MobilePayllä ennen kurssin alkua tai laskulla olevaan eräpäivään mennessä. Kurssihinnat sisältävät alv 24 %.

Koska osallistujamäärä on rajattu, on ilmoittautuminen sitova. Mikäli estyt tulemasta kurssille, voit lahjoittaa paikkasi haluamallesi toiselle henkilölle tai hyödyntää mahdollisesti jo maksamasi summan lahjakorttina. Ainoastaan sairastapauksissa, joista on ennen kurssin alkua meille ilmoitettu, voimme sopia hyvityslaskusta, mikäli sairaus estää käyttämästä paikkaa jonain toisena kertana.

Mikäli kurssin pitäminen estyy Force Majeure –tapauksessa tai viranomaismääräysten vuoksi (esim. korona-rajoitukset) tai kurssi estyy Savilinnan toimesta, tarjoamme siirtoa toiseen ajankohtaan tai vaihtoehtoisesti hyvitämme jo maksetun kurssimaksun.

Työskentely keramiikka-ateljeessa aiheuttaa aina jonkin verran sotkua. Suosittelemme ottamaan mukaan oman esiliinan sekä käyttämään vaatteita ja kenkiä, jotka voivat huoletta likaantua. Pitkä hiukset on syytä sitoa kiinni. Pitkät kynnet hankaloittavat dreijalla työskentelyä.

Valmiit työt tulee noutaa kuukauden kuluessa siitä, kun olemme ilmoittaneet niiden olevan noudettavissa. Emme säilytä noutamattomia töitä kuukautta pidempään.

Välitämme kaikkien osanottajien turvallisuudesta, joten saavuthan kurssille terveenä.