Recent Post

Ornamon Design Joulu on vuosittain odotettu, perinteinen muotoilijoiden ja taidekäsityöläisten myyntitapahtuma.

Nyt tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa myös kotikaupungissani Porvoossa. Porvoon Taidetehdas ja Helsingin Kaapelitehdas muodostavatkin tänä vuonna ainutlaatuisen parivaljakon muotoilun juhlalle.

Tervetuloa tutustumaan kotimaiseen ajankohtaiseen muotoiluun:

Porvoon Taidetehdas/Avanti-sali 27.-28.11.2021, la klo 11-17 ja su klo 10-17
Helsingin Kaapelitehdas/Merikaapelihalli 4.-6.12.2021 , la-su klo 10-17, ma klo 10-15

Lisätiedot: tid.fi ja ornamo.fi

Keraaminen tuikku, Srba Lukic Savilinna

Joulu on katettu designilla

Ornamon Design Joulu tarjoaa laajan kattauksen eri materiaaleista valmistettuja designtuotteita. Valikoimassa on keramiikkaa, lasia, tekstiilejä, vaatteita, asusteita, koruja, grafiikkaa, taidetta ja muita lahjatavaroita. Yleisöllä on ainutlaatuinen mahdollisuus tavata suunnittelijoita ja saada heiltä suoraan tietoa tuotteiden alkuperästä, materiaaleista ja valmistustekniikoista.

Myytävät tuotteet valmistetaan pieninä sarjoina teollisuudessa tai käsin omissa työpajoissa.Luonnon raaka-aineiden kunnioittaminen ja pyrkimys teollisuuden nollahukkaan ovat muotoilijoille tärkeitä arvoja.

Olen Ornamon jäsen ja tänä vuonna myös tapahtuman vastuullinen tuottaja. Ornamo ry on vuonna 1911 perustettu muotoilualan asiantuntijajärjestö. Ornamon Design Joulu -tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1983 lähtien.